Paste si pizza

Reteta Taitei pui si ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Taiteii se fierb in apa sarata, apoi se strecoara bine. Carnea de pui se taie in cubulete. Ciupercile se feliaza grosier. Se calesc in putin unt impre

ingrediente

   500 g taitei in forma de scoici
   300 g carne fiarta de pui
   200 g ciuperci
   150 g mazare verde mirelit
   unt
   1 lingura de Parmezan razuit
   1 lingura de pesmet
   50 g unt
   50 g faina
   50 g lapte
   50 g Parmezan razuit
   sare
   nucsoara macinata

mod de preparare

Taiteii se fierb in apa sarata, apoi se strecoara bine. Carnea de pui se taie in cubulete. Ciupercile se feliaza grosier. Se calesc in putin unt impreuna cu mazarea. Se amesteca 1 lingura de Parmezan razuit


cu pesmetul. Prajim faina in 50 g unt, apoi ingrosam turnand laptele. Asezonam cu sare si nucsoara.


Se adauga cascavalul razuit. Amestecam taiteii cu carnea de pui, cu zarzavaturile si sosul cu cascaval. Punem intr-un vas termo-rezistent, presaram deasupra amestecul de cascaval cu pesmet si coacem in cuptorul preincalzit la 175 grade aprox. 20 minute, pana devine rosiatica.
Alte retete recomandate





Pui cu ciuperci si smantana


Supa ciuperci


Pilaf cu ciuperci
Incearca si Paste cu rosii si mozzarella
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei pui si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.