Paste si pizza

Reteta Tocanita de paste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pastele se fierb in apa sarata si le lasa la scurs. Usturoiul si ceapa se calesc in unt. Se adauga si ardeii taiati cubulete, mazarea scursa, boia, cu

ingrediente

   400 g macaroane
   o capatina usturoi
   o ceapa mare
   2 ardei
   unul rosu si unul verde
   100 g mazare
   boia
   curry
   400 ml apa
   un cub concentrat de carne
   zeama de lamiie

mod de preparare

Pastele se fierb in apa sarata si le lasa la scurs. Usturoiul si ceapa se calesc in unt. Se adauga si ardeii taiati cubulete, mazarea scursa, boia, curry, apa in care s-a dizolvat cubul de concentrat si sucul de lamiie. Se fierbe o ora. Sosul se leaga cu o lingura de amidon alimentar si se toarna peste pastele calde.
Incearca si Taietei de casa
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de paste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.