Se face o mamaliga un picut mai moale,se fac bile din ea, se turtesc usor,sa aiba cam 1 cm inaltime si se prajesc in tigaie. Desprindeti cu cutitul ma
Se face o mamaliga un picut mai moale,se fac bile din ea, se turtesc usor,sa aiba cam 1 cm inaltime si se prajesc in tigaie.
Desprindeti cu cutitul mamaligile,usor,sa nu se rupa,puneti inauntru umplutura,
puneti capacul la loc si gata!
Eu am pus si un pic de smantana desupra,dar merg si fara!
Pofta buna!
Reteta Arepa umplute cu ciuperci si kaizer a fost propusa de vali pe forum culinar.ro
Alte retete cu mamaliga gasiti aici:
Ciuperci cu mamaliga si sos de rosii,
Urzici cu mamaliga,
ciulama cu ciuperci si mamaliga
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO supa crema de toamna super delicioasa si sanatoasa.
Supa crema de gulii cu praz si cartofi la slow cooker Crock PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii