Pentru mamaliga la cuptor cu branza si oua se face o mamaliga mai moale. Se unge cu unt o forma rezistenta la foc. Se pune un strat subtire de mamaliga asezata usor si intinsa cu o lingura muiata in unt. Se pune un strat de branza de burduf sau de telemea, dupa gust, si unt, apoi din nou mamaliga, branza, unt. Ultimul strat trebuie sa fie de mamaliga. Se bat ouale cu putin lapte si cu sare ca pentru omleta. Se toarna peste mamaliga, se presara branza rasa, se da la cuptor pana ce se rumeneste deasupra.
Mamaliga la cuptor se serveste in forma.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe