Supa de migdale

Este o reteta dietetica frantuzeasca, am incercat-o si mi-a placut pentru ca are un gust deosebit. Retete dietetice.

Portii
2
Timp pregatire
360 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Supa de migdale

Ingrediente

  • 300 g migdale crude decojite
  • 100 g miez de paine alba uscata
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml ulei de masline (poate fi si de migdale)
  • 1 lg otet balsamic alb
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Intr-un vas se pun migdalele, 1 l de apa, usturoi, ulei, painea, otet, se amesteca, se acopera si se lasa la frigider cel putin 6 h (eu am tinut de seara pana a doua zi), apoi se rastoarna in blender, se paseaza totul foarte bine, se trece prin sita, se potriveste de gust, se pune supa in boluri, patrunjel verde deasupra si se serveste rece!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc