O mancare delicioasa care merge de minune cu mamaliguta si ardei iute.
Varza am lasat-o la desarat 3 ore, in apa rece.
Am pus intr-un tuci untura si cand s-a incins am adaugat ciolanul taiat bucati potrivite (am ales partea cu mai multa grasime a ciolanului). L-am lasat pana s-a rumenit usor, apoi am adaugat varza tocata marunt si le-am calit impreuna.
Cand zeama pe care si-a lasat-o varza a scazut, am adaugat jumatate din cana de supa, frunza de dafin si celelalte condimente. Am mai lasat sa fiarba cateva minute, am transferat varza intr-o tava pe care am dat-o la cuptor. La jumatatea fierberii am adaugat si pasta de tomate desfacuta in restul de supa si am mai lasat sa fiarba aproximativ 20-25 minute. Mararul tocat l-am adaugat la sfarsit.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii