Paine

Reteta Chifle pufose cu branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
ana_c postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Chifle umplute (reteta video)"
 
Aluatul:Dizolvam drojdia in lapte caldut si o incorporam in faina apoi adaugam celelalte ingrediente,uleiul la sfarsit. Framantam cam 5 minute

o la

ingrediente

   Pentru Chifle
   500 gr faina
   50 ml smantana
   1 ou
   10 gr drojdie
   1 lingurita sare
   2 linguri zahar
   30 ml ulei
   Umplutura
   200 gr branza sarata uscata
   3 linguri de smantana
   Pentru uns
   2 linguri de smantana

mod de preparare




Aluatul:

Dizolvam drojdia in lapte caldut si o incorporam in faina apoi adaugam celelalte ingrediente,uleiul la sfarsit. Framantam cam 5 minute





o lasam la dospit 30 minute apoi acoperim vasul cu o folie alimentara si coca obtinuta o tinem peste noapte la frigider.





Razuim branza si o amestecam cu smantana.





Rupem din coca portiuni mici (depinde ce dimensiuni doriti)le intindem bine cu mana pentru a forma un cerc ,punem cate 1 lingurita de branza in mijloc si strangem marginile spre mijloc. Le asezam in tava unsa cu ulei cu marginile stranse, in jos.





Le lasam iar la dospit cca 30 de minute le ungem cu smantana si le coacem la foc mic pe treapta de sus a cuptorului.





Sunt excelente la micul dejun ,la o cafea sau un pahar de iaurt.





Alte retete culinare recomandate
Incearca si Paine cu mac
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle pufose cu branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paine

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.