Paine rustica frantuzeasca este delicioasa. Pentru a prepara aceasta paine aveti nevoie de drojdie uscata, sare de mare si faina.
Painea rustica frantuzeasca este delicioasa. Pentru a prepara aceasta paine de casa se pune apa calduta intr-un bol.
Se adauga drojdia si sarea si se amesteca. Se adauga faina si se amesteca cu o lingura de lemn.
Se acopera bolul cu o punga de plastic si se lasa sa creasca 2 ore. Dupa ce a crescut se poate face o paine sau se poate pune aluatul in frigider.
Daca faceti acum o paine, faceti forma dorita, puneti-o in forma pentru cuptor si mai lasati sa creasca 20-30 de minute. Se coace 30 minute sau pana cand daca ciocanesti pe fund iese un sunet de gol. Poti adauga un bol de apa in cuptor, astfel o sa aibe o coaja crocanta si o sa fie umeda pe dinauntru.
Daca faceti in alta zi, se scoate painea, se pune in forma si se lasa sa creasca.
Painea rustica frantuzeasca se poate servi calda sau dupa ce s-a racit.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii