Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu putina sare. Dupa fierbere se scurg de apa, se clatesc si se lasa la scurs. Intr-o
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu putina sare. Dupa fierbere se scurg de apa, se clatesc si se lasa la scurs. Intr-o cratita se pune putin ulei, iar cand este incins se pun pastele scurse de apa. Se amesteca de cateva ori in ele si se trag deoparte.
Adaugam nuca si zahar dupa gust, dupa care servim.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de capsuni
Tarta cu visine
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii