Preparate dulci

Reteta Placinta cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca ingredientele de aluat pana se obtine o coca, care se va tine la frigider intre 2 si 4 ore. Se intinde apoi jumatate din aluat pe fundul

ingrediente

Pentru aluat:
   300 gr faina
   1 pachet margarina
   4 linguri unt
   1 lingura otet
   sare
   Pentru umplutura
   1 kg branza de vaci
   200 gr zahar
   100 gr faina
   75 gr unt
   4 oua
   stafide
   coaja rasa de la 1 lamaie
   zahar vanilat

mod de preparare




Se amesteca ingredientele de aluat pana se obtine o coca, care se va tine la frigider intre 2 si 4 ore. Se intinde apoi jumatate din aluat pe fundul tavii unse cu unt. Se amesteca branza de vaci, cu zaharul, ouale faina, untul, stafidele, coaja de lamaie si zaharul vanilat. Umplutura se pune peste aluat, se niveleaza si se acopera cu cealalta jumatate de aluat. Se inteapa apoi in cateva locuri si se introduce in cuptorul preincalzit, la copt, pana se rumeneste.
Se poate servi atat calda cat si rece. Pudrati cu zahar vanilat. Alte retete de dulciuri:





Prajituri simple Fursecuri de Craciun Cozonac moldovenesc
Incearca si Mucenici moldovenesti(Sfintisori)
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.