Placinta cu branza este una dintre retetele care pot inlocui pasca din meniul de Paste. Ingredientele necesare: branza de burduf, cas, smantana, unt, ceapa, chimen, boia, dulce.
Placinta cu branza se prepara foarte simplu. Pentru inceput se freaca untul cu branza de burduf si casul si se adauga smantana, ceapa tocata, ouale, boiaua si chimenul. Se amesteca usor. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei 3-4 foi (unse intre ele cu ulei), se toarna compozitia pentru placinta si se acopera cu restul foilor unse si ele. Se coace 40-45 de minute.
Se servesc calde.
Alte retete recomandate:
Placinta cu loboda si marar
Placinta de dovleac
Placinta cu carne

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii