Prajitura cu branza de vaci si capsune

Fierbi 2 oua cam 8-10 minute, amesteci branza de vaci cu cele 2 galbenusuri fierte si cu 3 galbenusuri crude. Adaugi untul, praful de copt, zaharul s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr branza de vaci
  • 5 oua
  • 50 gr unt
  • 1 praf de copt
  • 100 gr zahar
  • 500 gr caspsune

Mod de preparare

Fierbi 2 oua cam 8-10 minute, amesteci branza de vaci cu cele 2 galbenusuri fierte si cu 3 galbenusuri crude. Adaugi untul, praful de copt, zaharul si freci compozitia pana obti o crema in care incorporezi albusurile batute spuma. Ungi o tava cu unt, intinzi in strat uniform compozitia pregatita, pui capsunele spalate si coci prajutura la foc potrivit.


Se taie cubuloete si se pudreaza cu zahar vanilat.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci