Cornuri calde umplute

Cornurile calde umplute cu branza sunt o gustare delicioasa, ce poate fi preparata usor si rapid. Prepara niste cornuri simple pe care sa le umpli cu branza aromata.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Cornuri calde umplute

Ingrediente

  • 6 cornuri
  • 1 cutie Delaco Ceva Fin Pufos Cremă de brânză cu verdeaţă
  • 1 castravete de grădină
  • 5-10 măsline mari
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 lingură de frunze de pătrunjel tocat

Mod de preparare

Preparare:

Cornurile poti sa le cumperi sau sa le prepari.

Tai cornurile în două şi scoţi o parte din miez. Amesteci Delaco Ceva Fin cu castravetele şi cu măslinele tăiate cubuleţe, cu ceapa verde tăiată mărunt şi cu pătrunjelul. Umpli cornurile cu compoziţia, le aşezi pe o tavă şi le pui în cuptor (încălzit în prealabil) pentru 3-5 minute.


Cornurile calde umplute pot fi servite si la micul dejun.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc