Covrigii cu cascaval sunt absolut deliciosi. Proaspat scosi din cuptor acesti covrigi sunt un adevarat deliciu. Urmareste reteta in imagini si prepara-i si tu!
Dizolvam drojdia in apa si o adaugam in faina cu sare si piure. La sfarsit adaugam si untul topit. Framintam si, daca e nevoie, mai punem apa sau faina pt un aluat molutz si elastic, care nu se lipeste. Lasam la crescut pina isi dubleaza volumul. Cind s-a intimplat asta, il rasturnam pe masa infainata si il taiem bucati cam cit un mar. Il lucram cu mina, ca pe palstelina. Facem serpisori pe care ii sucim sau ii rasucim rotunzi. Spargem un ou, il batem putin, radem cascaval si ii ungem, il tapetam cu cascaval. Se coc la 200 gr cca 30 minute.
Pofta buna! Reteta Covrigi cu cascaval a fost propusa de shumaila pe forum culinar.ro

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii