Covrigii cu cascaval sunt absolut deliciosi. Proaspat scosi din cuptor acesti covrigi sunt un adevarat deliciu. Urmareste reteta in imagini si prepara-i si tu!
Dizolvam drojdia in apa si o adaugam in faina cu sare si piure. La sfarsit adaugam si untul topit. Framintam si, daca e nevoie, mai punem apa sau faina pt un aluat molutz si elastic, care nu se lipeste. Lasam la crescut pina isi dubleaza volumul. Cind s-a intimplat asta, il rasturnam pe masa infainata si il taiem bucati cam cit un mar. Il lucram cu mina, ca pe palstelina. Facem serpisori pe care ii sucim sau ii rasucim rotunzi. Spargem un ou, il batem putin, radem cascaval si ii ungem, il tapetam cu cascaval. Se coc la 200 gr cca 30 minute.
Pofta buna! Reteta Covrigi cu cascaval a fost propusa de shumaila pe forum culinar.ro

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii