Preparate sarate

Reteta Foetaj

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Framantam faina, smantana si oul si intindeam aluatul obtinut. Amestecam margarina cu 13 dkg de faina si o intindem pe aluat. Impaturim aluatul si se

ingrediente

   30 dkg faina
   1 smantana
   putina sare
   1 ou + I galbenusuri
   1 margarina
   13 dkg faina

mod de preparare

Framantam faina, smantana si oul si intindeam aluatul obtinut. Amestecam margarina cu 13 dkg de faina si o intindem pe aluat. Impaturim aluatul si se poate folosi imediat. Umplutura: nuca, visine, mac, branza, mere etc.
Alte dulciuri recomandate



Prajitura cu visine

Dulceata visine

Prajitura cu visine

Tarta cu visine
Incearca si Focaccine aromate (focaccia)
Daca ti-a placut reteta noastra "Foetaj" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate sarate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.