Pizza picanta este un fel delicios de pizza. Pentru aluatul de pizza amestecati doar toate ingredientele si apoi deasupra puneti mezelurile.
Pentru blat se amesteca toate ingredientele, iar aluatul format se intinde cu sucitorul sau cu mana direct in tava de pizza.
Mezelurile, ceapa verde, ardeiul iute si gras, se taie julien, branza se taie cubulete, maslinelor li se scot samburii si se taie julien.
Rosiile le taiem felii, iar ouale se bat.
Intindem aluatul in tava unsa cu putin ulei si il ungem cu ketchup.
Deasupra punem ouale batute, amestecul de mezeluri, branza, tipurile de ardei, ceapa verde, maslinele si feliile de rosii.
Se coace in cuptorul incalzit 25 -30 de minute.
Dupa coacere se portioneaza.
Pizza picanta se serveste calda cu ketchup picant.
Platoul pentru servit pizza, marca Aida din ceramica de la Kitchen Shop mi-ar fi de un real folos !
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantana O zama simplu de preparat, aproape ca se face singura. Principalul este sa ai ingrediente de calitate. Doar fasolea...
Zama de fasole verde cu afumatura proaspataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii