Preparate sarate

Reteta Pogaci cu jumere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pogacelele cu jumari contin faina, praf de copt, oua, sare, piper, smantana si jumari tocate.

ingrediente

   400 gr faina
   1 praf de copt
   2 galbenusuri
   sare
   piper
   200 gr smantana
   250 gr jumari

mod de preparare

Pogaci cu jumere este un aperitiv delicios pe care il puteti face in orice perioada a anului. Se amesteca faina cu praful de copt, galbenusurile, sarea si smantana. Se framanta vine aluatul, apoi se intinde intr-o foaie de 1 mm grosime si se unge cu untura topita. Se presara jumarile piperate si se repeta operatiunea de 3 ori. Se lasa la frigider coca jumatate de ora, apoi se intinde o foaie de 1 cm, se taie cu cutitul diferite forme si se ung deasupra cu galbenus. Se pun la copt pana se rumenesc.


Pogagile cu jumere se servesc dupa ce s-au racit.

Incearca si Placinta cu carne de porc si ceapa
Daca ti-a placut reteta noastra "Pogaci cu jumere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate sarate

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.