Margarina frecata, se amesteca cu sarea si vinul. Se adauga apoi faina, se framanta aluatul si se lasa la frigider pana a doua zi. Se intinde apoi o
Margarina frecata, se amesteca cu sarea si vinul. Se adauga apoi faina, se framanta aluatul si se lasa la frigider pana a doua zi. Se intinde apoi o foaie de 5 mm grosime, se taie panglici subtiri cu o ruleta, se rasucesc, dupa care se pun intr-o tava. Se ung deasupra cu albus de ou si se presara chimenul. Tava se introduce in cuptorul cald si se lasa saleurile la copt.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete culinare:
Aluat frantuzesc
Gogosi pufoase
Papanasi fierti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii