Saleuri cu chimen

Margarina frecata, se amesteca cu sarea si vinul. Se adauga apoi faina, se framanta aluatul si se lasa la frigider pana a doua zi. Se intinde apoi o

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 6 linguri vin alb
  • 1 lingurita sare
  • chimen
  • 350-400 gr faina

Mod de preparare

Margarina frecata, se amesteca cu sarea si vinul. Se adauga apoi faina, se framanta aluatul si se lasa la frigider pana a doua zi. Se intinde apoi o foaie de 5 mm grosime, se taie panglici subtiri cu o ruleta, se rasucesc, dupa care se pun intr-o tava. Se ung deasupra cu albus de ou si se presara chimenul. Tava se introduce in cuptorul cald si se lasa saleurile la copt.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete culinare:

Aluat frantuzesc

Gogosi pufoase

Papanasi fierti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci