Trigoanele cu ciuperci sunt o reteta simpla si foarte rapida. Pentru acest preparat cu ciuperci mai aveti nevoie de margarina, faina, ceapa, morcovi, masline si condimente.
Trigoanele cu ciuperci sunt o reteta simpla si foarte rapida. Pentru aceasta reteta cu ciuperci se amesteca faina cu otetul dizolvat in putina apa cu sare. Se toarna apa cata incape pana se obtine un aluat omogen. Se inveleste intr-un servet si se lasa la rece 20 de minute. Se calesc legumele tocate marunt, apoi se adauga nuca, ciupercile si maslinele feliate. Se presara cu delikat si se lasa sa scada. Se intinde aluatul si se pune in mijloc margarina si se impacheteaza si intinde din nou apoi, dar mai subtire. Se taie apoi patrate de 8 cm si se pune in mijloc o lingurita cu umplutura. Se unesc cele 2 colturi opuse si apoi doua, opuse astfel incat sa se obtina un triunghi bine infasurat. Se rumenesc apoi trigoanele in baie de ulei incins.
Trigoanele cu ciuperci se servesc atat calde, cat si reci.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii