Preparate sarate

Reteta Turta de Paste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se unge cu ulei o tava rotunda cu diametrul de 25cm.
O tapetam cu faina. Se imparte aluatul in doua.
Tapetati fundul si marginile ta

ingrediente

   500g aluat de paine
   300g branza de vaci dulce
   200g telemea desarata
   6 oua
   250 g frunze comestibile de sezon: ridichi
   leurda
   stevie
   ulei pt uns tava
   faina pt tapetat tava

mod de preparare

Se unge cu ulei o tava rotunda cu diametrul de 25cm.


O tapetam cu faina. Se imparte aluatul in doua.


Tapetati fundul si marginile tavii cu o foaie obtinuta din jumatate de aluat.


Luam branza de vaci si o amestecam cu telemeaua, cu ierburile spalate, oparite si taiate marunt si cu 2 oua.


Se condimenteaza si se toarna amestecul peste foaia de aluat.


Fierbem 3 oua le curatam si le taiem in sferturi.


Asezati ouale fierte peste amestecul de branza din tava.


Intindeti o foaie din aluatul ramas. Decupati din ea doi, trei iepurasi.


Acoperiti amestecul din tava.


Pe margine, asezati un sul de aluat si deasupra iepurasii decupati.


Ungeti cu ou batut turta si coaceti-o la cuptor, la foc potrivit, pana cand se rumeneste uniform, aproximativ 45 min.



Alte retete de Pasti



Cheescake brownie
Pasca
Pasca poloneza
Incearca si Placinta cu carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Turta de Paste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate sarate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.