Delicioasa si usor de preparat! Pofta buna!
In apa calduta se dizolva sarea si drojdia proaspata si apoi se framanta un aluat elastic,bine framantat care se lasa la odihnit,acoperit cu un prosop.
Se taie cubulete sunca si afumatura,pasta de tomate se dizolva in 150 ml apa ,cu un strop de ulei de masline si o lingurita rasa de condimente uscate pentru piza.Din aluatul care intre timp a crescut,se intinde in foaie subtirica blatul care se aseaza in tava unsa cu un pic de ulei de masline,se toarna pasta de tomate diluata ,pe toata suprafata blatului ,se presara deasupra jumatate din cantitatea de cascaval ras ,se presara si mezelul,frunzulitele de baby spanac si galbiorii bine scursi de saramura(presati in mana).Se bat bine cele 3 oua care se repartizeaza pe toata suprafata pizei iar deasupra presaram restul de cascaval.Dam la cuptorul preincalzit cca 25 minute pana ce piza se rumeneste usor pe margine.
Pofta buna!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradDaca va place pestele si in mod deosebit somonul afumat atunci reteta este pentru voi....desigur il puteti inlocui si cu alt...
Briose aperitiv cu quinoa si somon afumatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii