Bagheta umpluta cu carne si branza

Daca vrei sa mananci un sandvici gustos, pregateste o bagheta umpluta cu carne si branza. Aceasta reteta este delicioasa.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bagheta
  • 250 gr piept de pui fiert fara piele si oase
  • 1 fir de praz gros ( doar partea alba)
  • taiat marunt
  • 2 morcovi medii taiati marunti
  • 200 gr brinza crema
  • 1/2 telina medie taiata marunt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Daca vrei sa mananci un sandvici gustos, pregateste o bagheta umpluta cu carne si branza. Aceasta reteta este delicioasa. Se taie bagheta in doua si se scoate cu grija miezul. Miezul se marunteste si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se umplu cu grija cele doua jumatati de baghete, indesindu-le foarte bine. Se ruleaza in folie de aluminiu si se tin la frigider cel putin 2 ore inainte de a se consuma. Se taie cu grija in felii.


Se serveste rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc