Se asambleaza sandviciul astfel: se unge o felie de paine cu crema de branza, se pun feliile de sunca si branza telemea si se presara verdeata tocata
Se asambleaza sandviciul astfel: se unge o felie de paine cu crema de branza, se pun feliile de sunca si branza telemea si se presara verdeata tocata.
Oul se bate impreuna cu sarea, piperul si turmericul si se pune si patrunjel verde.
Intr-o tigaie se incinge o lingura de ulei; sandviciul se inmoaie in oul batut, pe ambele parti si se pune in tigaia incinsa. Se lasa pana se rumeneste si gata!
Se serveste cu salata de rosii si castraveti sau cu ridichi proaspete.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii