O reteta de post, niste chiftelute delicioase si sanatoase, fiind coapte in cuptor.
Punem intr-o oala la fiert soia cu putina sare si o lasam pana se umfla, dupa care o lasam la strecurat.
Intr-o alta oala, punem la fiert ciupercile curatate si morcovul, dupa 10 minute, oprim focul si le lasam sa se racoreasca.
Tocam ceapa, usturoiul si patrunjelul, dam morcovul pe razatoare.
Mixam intr-un robot soia si ciupercile si le amestecam cu ceapa, morcovul, patrunjelul, painea inmuiata, sare si piper dupa gust.
Le framantam cu mana si adaugam ulei, pana se leaga compozitia.
Formam mingiute, pe care le punem intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 30 de minute, pana se rumenesc frumos. Pofta Buna !
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăAceasta este cea mai simpla dintre retetele de aperitive. Daca vrem sa preparam cascaval la capac, avem nevoie de unt si...
Cascaval la capac simpluSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii