O reteta de post, niste chiftelute delicioase si sanatoase, fiind coapte in cuptor.
Punem intr-o oala la fiert soia cu putina sare si o lasam pana se umfla, dupa care o lasam la strecurat.
Intr-o alta oala, punem la fiert ciupercile curatate si morcovul, dupa 10 minute, oprim focul si le lasam sa se racoreasca.
Tocam ceapa, usturoiul si patrunjelul, dam morcovul pe razatoare.
Mixam intr-un robot soia si ciupercile si le amestecam cu ceapa, morcovul, patrunjelul, painea inmuiata, sare si piper dupa gust.
Le framantam cu mana si adaugam ulei, pana se leaga compozitia.
Formam mingiute, pe care le punem intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 30 de minute, pana se rumenesc frumos. Pofta Buna !
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii