Niste dovlecei umpluti, de post, eu alegand sa ii fac cu soia, rezultatul fiind unul foarte gustos!
Pentru inceput, punem apa cu sare la fiert, cand a inceput sa dea in clocot se adauga soia si se lasa la fiert cca 5 min dupa care se strecoara.
Intre timp se spala dovleceii, se curate de impuritati si se taie pe din doua pe lungime.
Se scobesc de miez, cu o lingurita.
Separat, intr-o craticioara se calesc in putin ulei, ceapa tocata marunt, miezul de dovlecel taiat marunt, rosiile taiate cubulete.
Cand s-au calit, se adauga soia strecurata si 2-3 linguri de ketcup sau bulion.
Se umple barcutele cu compozitia de mai sus, se aseaza intr-o tava, in care se adauga putina apa si bullion.
Se dau la cuptor pentru cca 45 de minute, pana este facut dovlecelul. Pofta buna !

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii