Dovlecei umpluti, de post

Niste dovlecei umpluti, de post, eu alegand sa ii fac cu soia, rezultatul fiind unul foarte gustos!

Portii
6
Timp pregatire
25 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa
Dovlecei umpluti, de post

Ingrediente

  • sare
  • 3 dovlecei
  • 50 g soia granule
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • ketchup de casa sau bulion
  • piper

Mod de preparare

Pentru inceput, punem apa cu sare la fiert, cand a inceput sa dea in clocot se adauga soia si se lasa la fiert cca 5 min dupa care se strecoara.

Intre timp se spala dovleceii, se curate de impuritati si se taie pe din doua pe lungime.

Se scobesc de miez, cu o lingurita.

Separat, intr-o craticioara se calesc in putin ulei, ceapa tocata marunt, miezul de dovlecel taiat marunt, rosiile taiate cubulete.

Cand s-au calit, se adauga soia strecurata si 2-3 linguri de ketcup sau bulion.

Se umple barcutele cu compozitia de mai sus, se aseaza intr-o tava, in care se adauga putina apa si bullion.

Se dau la cuptor pentru cca 45 de minute, pana este facut dovlecelul. Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori