Ca la bunica
Fasolea se spala, se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba se scurge de prima apa si se pune la fiert in alta apa impreuna cu un cartof curatat si spalat (un mic secret pentru a reduce efectul gazelor, el se lasa in apa circa 30 min.).
Intre timp se curata ceapa, se taie marunt, se caleste in uleiul bine incins.
Cand fasolea este fiarta se introduce in robotul de bucatarie impreuna cu usturoiul pisat si ulei.
Fasolea se pune pe un platou si se decoreaza pe deasupra cu ceapa prajita.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii