Mancaruri de post

Reteta Malai cu dovleac alb

portii reteta 3 porții
complexitate reteta Medie 
Lau Dany postat de
Postat pe: 07-04-2017
Adaugă în cartea de bucate
Retete de post economice

ingrediente

3 portii

   2 cani faina malai
   1 cana faina alba
   1 praf de sare
   1 cana de zahar
   200 g bostan alb
   1 l apa
   25 g drojdie

mod de preparare

Bostanul curatat si taiat cuburi mici, il punem la fiert in apa cu un praf de sare. Intr-un vas, amestecam faina de malai cu faina alba, zaharul, sarea. Facem o adancitura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata cu putina apa calda, adaugam bostanul fiert cu tot cu apa, amestecam bine, daca este nevoie, mai adaugam apa calda pana rezulta un aluat ca o smantana. Lasam dospit la dospit 1 ora. Intr-o tava, amestecam 2 linguri faina, cu 2-4 linguri apa si turnam deasupra, dupa care dam la cuptorul incalzit, pana ce trece testul cu scobitoarea.
Incearca si Noodles cu soia si legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Malai cu dovleac alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.