O mancare simpla, rapida si gustoasa.
mod de preparare
Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie rondele. Tija de apio se spala si se taie rondele. Ardeiul gras se curata de cotor si seminte, se spala si se taie fasii groase. Aceste legume se pun intr-o cratita impreuna cu uleiul, putina sare si o cescuta cu apa si se lasa la foc sa se inabuse, acoperind cratita cu un capac. Mazare se spala, se scurge de apa si se pune peste legume, dupa ce acestea s-au patruns putin. Se adauga apa, cat sa acopere bine totul, si se lasa la fiert in continuare. Dupa ce toate legumele au fiert, se pune bulionul, se mai fierbe mancarea cateva minute, se potriveste de sare, iar la final, se adauga mararul (spalat si tocat).
Incearca si Pilaf cu urzici și ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare (de post)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri de post
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe