Supa crema de rosii coapte si pesto de patrunjel - de post, pregatita cu blenderul Oster

O supa de post, extrem de delicoasa!

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de rosii coapte si pesto de patrunjel - de post, pregatita cu blenderul Oster

Ingrediente

  • 1 esalota
  • 6 rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cani apa calda
  • Oregano uscat
  • busuioc uscat
  • sare
  • paprika
  • 2 legaturi patrunjel
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linuri ulei de masline
  • Tabasco verde
  • sare

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Taiati rosiile in doua. Le scoateti coatoarele. Le asezati intr-o tava, cu taietura in sus. Tocati esalota. Cateii de usturoi ii decojiti. Asezati legumele peste rosii. Presarati putin ulei de masline si dati-le pentru o ora la cuptor. Lasati sa se raceasca legumele pentru 5 minute si dupa le luati coaja de la legume si turnati pulpa in vasul blenderului Oster Classic Chrome. Mai adaugati putin ulei de masline, inca un catel de usturoi, platele aromatice uscate, apa calduta si sai sare. Mixati pana totul de transforma intr-o crema. Pentru pesto de patrunjel: mixati toate ingredientele pana devin o pasta fina. Serviti supa-crema de rosii cu paine calda!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc