Urzici cu hrean

Alegem urzicile de frunzele vestede/se curata de resturile de frunze uscate, se spala in mai multe ape reci si se toaca marunt. Se pun cu o lingura d

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de urzici
  • 1 radacina de hrean
  • 1 lingura de faina
  • 3 felii de lamaie
  • unt
  • sare
  • usturoi tocat

Mod de preparare

Alegem urzicile de frunzele vestede/se curata de resturile de frunze uscate, se spala in mai multe ape reci si se toaca marunt.

Se pun cu o lingura de unt intr-o cratita emailata sa scada in zeama lor. Cand urzicile s-au inmuiat, se adauga un sos de faina si apa calda, sare, putin usturoi

tocat si feliile de lamiie.

Se fierbe mincarea la foc mic.
Mancarea se serveste rece, cu hrean dat pe razatoare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci