Aperitive

Reteta Parjoale de post

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
gatire reteta 30m 
abetina postat de
Postat pe: 17-11-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Parjoale"
 
Este o reteta sanatoasa si inlocuieste carnea.

ingrediente

6 portii

   2 Vinete
   1 castronel de ciuperci de padure gata fierte
   o bila cat un pumn de urzici vii,gata fierte si congelate din primavara,
   2 cepe
   1 capatana de usturoi
   1 lingurita sare
   1 lingurita Oregano
   3 linguri faina de grau
   4 felii de paine
   ulei pentru prajit

mod de preparare

Se coc vinetele, se curata si se clatesc, apoi se dau prin masina de tocat carne. Tot prin masina de tocat dam si ciupercile, urzica vie, ceapa si usturoiul. Adaugam peste aceasta compozitie, sare, oregano, faina de grau si painea umezita cu apa si apoi scursa si omogenizam foarte bine compozitia. Punem tigaia pe foc si cand se incinge, adaugam ulei, luam cu o lingura compozitie din castron si punem in tigaie la prajit, apasam nitel peste chiftea sa devina plata. Le prajim pe ambele parti. Sa aveti pofta dragilor!
Incearca si Focaccia cu rosii si ceapa caramelizata
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de post" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.