Este o reteta sanatoasa si inlocuieste carnea.
Se coc vinetele, se curata si se clatesc, apoi se dau prin masina de tocat carne. Tot prin masina de tocat dam si ciupercile, urzica vie, ceapa si usturoiul. Adaugam peste aceasta compozitie, sare, oregano, faina de grau si painea umezita cu apa si apoi scursa si omogenizam foarte bine compozitia. Punem tigaia pe foc si cand se incinge, adaugam ulei, luam cu o lingura compozitie din castron si punem in tigaie la prajit, apasam nitel peste chiftea sa devina plata. Le prajim pe ambele parti. Sa aveti pofta dragilor!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCand au trecut habar nu am, dar ne-am trezit cu ditamai flacaul...La multi ani, Cristian ! Sa-ti fie viata presarata cu...
Desert tort Leone 22Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii