Este o reteta de post pe care o fac des, cu drag.
Se fierbe sfecla intreaga (o sfecla mica), se decojeste si se da pe razatoare.
Se caleste ceapa in ulei, apoi se adauga orezul si se mai lasa putin la calit. Se toarna apoi vinul rosu, se lasa sa fiarba pana se evapora alcoolul. Se adauga si sflecla rosie si supa de legume (calda) cate un polinic, treptat, pana la omogenizare.
Se serveste cald cu cascaval de post razuit si frunze de patrunjel.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste prima oara cand fac prajitura aceasta si este grozava langa o ceasca de cafea ! Ps: Mai am de invatat la capitolul...
Foi de miere de albinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii