Mancaruri de post

Reteta Risotto cu sfecla rosie

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 1h 
Iulike postat de
Postat pe: 29-11-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Risotto cu prosciutto si creveti"
 
Este o reteta de post pe care o fac des, cu drag.

ingrediente

2 portii

   1 ceapa
   3 lg ulei de masline
   sare
   piper
   boia
   5 linguri vin rosu
   2 cani apa sau supa de legume
   cascaval de post
   1 sfecla rosie fiarta
   o cana Orez pentru rissotto
   patrunjel

mod de preparare

Se fierbe sfecla intreaga (o sfecla mica), se decojeste si se da pe razatoare.
Se caleste ceapa in ulei, apoi se adauga orezul si se mai lasa putin la calit. Se toarna apoi vinul rosu, se lasa sa fiarba pana se evapora alcoolul. Se adauga si sflecla rosie si supa de legume (calda) cate un polinic, treptat, pana la omogenizare.
Se serveste cald cu cascaval de post razuit si frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Incearca si Mancare de rosii cu ardei copti
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu sfecla rosie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.