O reteta de post, pentru a inlocui sarmalele originale.
Intr-o oala incapatoare, se pune apa la fiert iar cand da in clocot se pune varza si se lasa la fiert.
Se desprind frunzele si se lasa sa se racoreasca.
Intr-o alta oala, se pune soia la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Legumele se curata si se spala.
Ceapa o tocam marunt, morcovii ii dam pe razatoarea mare iar ciupercile se taie marunt.
Calim legumele in putin ulei, pana se inmoaie.
In acest moment adaugam soia strecurata, orezul spalat si condimentele dupa gust.
Luam foi de varza potrivit de mari, adaugam cate 1 lingura din compozitia de mai sus si le rulam strans.
Punem sarmalutele formate intr-o oala, adaugam apa, bulion, sare si eventual varza taiata marunt. Se lasa la fiert cca 50 de minute.
Pofta buna !
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii