Negresa de post

Se amesteca ingredientele pana se obtine o pasta semilichida, se toarna intr-o tava tapetata cu faina, se da la cuptor la foc moderat. Dupa ce se scoa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana sifon
  • 2 cani zahar
  • 8 linguri cacao
  • 8 linguri ulei
  • 1 pachetel praf de copt
  • 2 cani faina. Glazura: margarina
  • zahar
  • cacao
  • nuca de cocos macinata

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele pana se obtine o pasta semilichida, se toarna intr-o tava tapetata cu faina, se da la cuptor la foc moderat. Dupa ce se scoate din cuptor se adauga glazura si se presara nuca de cocos(sau/si nuca macinata) din belsug.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci