Mancaruri de post

Reteta culinara Cannelloni cu legume – de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
Pica postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Cannelloni cu carne de vitel"
 
Cannelloni cu legume este o mancare de post delicioasa, deloc greu de preparat. Arata bine, are gust bun, poate fi pregatita cu succes si in zilele in care nu tinem post deoarece este o reteta cu legume foarte sanatoasa.

ingrediente

   8 tuburi cannelloni
   100 g ciuperci
   100 g broccoli
   200 g legume congelate (morcov
   mazare
   porumb
   ardei gras)
   100 g cascaval de post
   sare
   piper
   23 linguri ulei
   1 lingura pesmet

mod de preparare

Cannelloni
Se pune un vas cu 1 l de apa si un praf de sare la fiert. Cand da in clocot se adauga pastele cannelloni si se fierb 2-3 minute. Se scot cu grija, sa nu se rupa, se trec prin apa rece, apoi se aseaza pe un platou.
Umplutura:
Se incinge uleiul si se adauga legumele congelate si ciupercile taiate feliute. Se lasa la calit pana cand se inmoaie. Se adauga broccoli desfacut in buchetele mici si oparit inainte 1-2 minute in apa cu sare. Se sareaza si pipereaza dupa gust.
Asamblarea:
Se umple fiecare tub de cannelloni cu amestecul de legume si se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.

 

Deasupra se rade cascavalul. Se da tava la cuptor, pentru 5-10 minute, sa se gratineze. Se servesc imediat.


Ca sa fie o mancare de post delicioasa presara putin pesmet deasupra cannelloni-urilor inainte sa le dai la cuptor in loc de cascaval.

Incearca si Pizza de post cu blat din mamaliga
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu legume – de post" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri de post

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite