Legumele se curata, se spala si se taie marunt.
Hribii se curata, se spala si se fierb in apa cu putina sare.
Dupa ce au fiert se trec printr-un jet de apa rece, apoi se taie felii.
Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei adaugam ceapa, morcovul,ardeiul,rosia ,hribii,sarea si lasam pe foc cateva minute pana se inmoaie toate legumele.
Intr-un vas mai mare adaugam cous cousul.
Fierbem 200 ml apa si adaugam peste couscous.
Lasam sa stea 5 minute, pana cand se absoarbe apa.
Stroprim cu putin ulei de masline si cu o furculita incepem sa amestecam in couscous pana se desface bob cu bob.
Adaugam legumele calite amestecand foarte bine, lasam vasul acoperit cateva minute ca sa se intrepatrunda aromele, apoi putem servi.
Pofta buna!
Cous-cous cu hribi este o mancare de post delicioasa.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe