Mancaruri de post

Reteta Dovlecei umpluti la caserola

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Budinca de dovlecei (reteta video)"
 
Dovlecei umpluti la caserola e o reteta de post, aspectuoasa si delicioasa, servita cu ocazii speciale.

ingrediente

   4-5 dovlecei medii
   250g fasole fiarta
   2 catei usturoi
   O jumatate ardei gras
   1 legatura patrunjel
   Busuioc
   Maghiran
   Sare
   Piper
pentru sos:
   1 cutie rosii
   Sare
   Piper
   Verdeturi
   1 ceapa mica
   250g suc de rosii (bulion)

mod de preparare

Dovlecei umpluti la caserola e o reteta de post, aspectuoasa si delicioasa, servita cu ocazii speciale.




Se spala dovleceii si se scobesc cu grija, cu un cutit si lingurita. Pulpa inlaturata se toaca si se pune intr-un bol. Se adauga fasolea fiarta, ardeiul, sarea si piperul, si o parte din verdeata tocata, si se amesteca bine. Cu amestecul obtinut se umplu dovleceii si se pun intr-un vas pentru cuptor. Se amesteca toate ingredientle pentru sos si se toarna in caserola, penste dovlecei. Se acopera vasul si se da la cuptorul preincalzit, la 190C, pentru 45-50 min, sau pana se rumeneste umplutura.


Se poate servi cu un sos de rosii cu usturoi si busuioc.




 

Incearca si Fasole batuta de post
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti la caserola" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.