Gazpacho cu aroma de portocala

Gazpacho cu aroma de portocala

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Gazpacho cu aroma de portocala

Ingrediente

  • 2 rosii
  • un castravete potrivit
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ceapa rosie
  • un catel de usturoi
  • 2 felii de portocala
  • 1/2 lingurita de chimen
  • busuioc uscat si proaspat
  • sare
  • piper
  • crutoane
  • 4 linguri de ulei de masline
  • o lingurita de otet balsamic.

Mod de preparare

Gazpacho sau supa rece de rosii

Se pun intr-un blender sau intr-un robot rosiile, castravetele, ardeiul gras, usturoiul, ceapa, busuiocul uscat, chimenul, sare, piper, otet, ulei de masline si feliile de portocale curatate de pielita alba si se mixeaza.

Se pune supa in farfurie sau castron si se orneaza cu frunze proaspete de busuioc. Se pun cateva picaturi de ulei de masline si se serveste rece cu crutoane.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci