Mancaruri de post

Reteta Panzanella

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Panzanella este o reteta de salata cu paine, potrivita pentru perioada postului, aromata din cauza busuiocului. Salata poate fi servita cu succes ca si fel principal de mancare.

ingrediente

   300 g paine alba mai veche
   8 linguri ulei de masline
   700 g rosii
   1 ardei gras
   1 ceapa rosie
   1 legatura busuioc
   1 catel de usturoi
   4 linguri otet alb
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Puneti ardeii cu coaja in sus, pe un gratar cu folie de aluminiu si prajiti-i la foc moderat pana cand li se innegreste coaja.




Intre timp taiati rosiile in sferturi, scoateti pulpa si puneti-o intr-o sita deasupra unui vas, ca sa nu pierdeti sucul. Stoarceti cu lingura ca sa obtineti cat mai multa zeama, iar sferturile de rosii puneti-le deoparte.




Amestecati uleiul, otetul si usturoiul cu sucul de rosii si asezonati dupa gust cu sare si piper. Cand s-au racit ardeii, decojiti-i si puneti-i intrun vas alaturi de sferturile de rosii, ceapa taiata rondele, feliile de paine, maslinele si busuiocul tocat.


Adaugati sosul si amestecati ingredientele inainte de a servi panzanella.

Incearca si Cannelloni cu legume – de post
Daca ti-a placut reteta noastra "Panzanella" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.