Pastele de spanac cu legume sunt pur si simplu delicioase. O explozie de culori si arome, o mancare de post delicioasa si usor de preparat.
Curata dovleceii si morcovul, spala-i si taie-i julien.
Opareste in apa cu sare mazarea si fasolea verde rupta bucati dupa care scurge-le de apa.
Taie si ceapa solzisori, caleste-o in uleiul de masline, adauga legumele si caleste-le la foc mare cateva minute. Adauga supa de legume, condimenteaza cu sare si piper dupa gust, da focul la mic si fierbe putin legumele.
Intre timp fierbe pastele al dente dupa indicatiile de pe pachet.
Adauga rosiile taiate in doua peste legume dupa ce supa de legume a scazut. Lasa-le pana se inmoaie.
Scurge pastele de apa, adauga-le in tigaia cu legume, adauga frunzele de menta si porumbul si sare si piper dupa gust.
Serveste pastele de spanac cu legume imediat. Poti adauga si bucati de tofu.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii