Mancaruri de post

Reteta Ratatouille cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Cat-Chef postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ratatouille"
 
Ratatouille este o mancare frantuzeasca de legume, delicioasa, ce poate fi pregatita cu succes in timpul postului, dar o reteta ce poate fi pregatita si ca si garnitura pe langa diferite fripturi.

ingrediente

   500 g vinete
   500 g dovlecei
   500 g ardei gras (rosu
   verde
   galben)
   3 linguri ulei. Pentru sos: 3 linguri ulei
   4 cepe tocate
   1 kg rosii oparite si curatate de pielita
   4 catei de usturoi (zdrobiti)
   sare
   piper
   o foaie de dafin
   nucsoara
   patrunjel verde tocat.

mod de preparare

Se taie vinetele si dovleceii (cu coaja) cuburi mai mari, iar ardeii - fasii. Se calesc toate - pe rand - intr-o tigaie, dupa care se pun intr-o cratita si se amesteca.

Sosul: Se pune la-ncins uleiul si se rumeneste ceapa. Se adauga rosiile taiate, nucsoara, usturoiul, foaia de dafin, sarea si piperul.

Se lasa sa dea intr-un clocot, apoi se introduc vinetele, dovleceii si ardeii, se presara deasupra patrunjelul tocat si se serveste imediat.


Rattatouille se serveste cald.

Incearca si Spagetti cu ciuperci in sos
Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.