Risotto cu sfecla rosie si hrean

Risotto este oricum ai lua-o o mancare delicioasa, cremoasa, cu gust bogat. Poti prepara o mancare delicioasa de post, folosind sfecla rosie si hreanul in combinatie cu orezul. Vei obtine un risotto cu sfecla rosie, de post, delicios.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Risotto cu sfecla rosie si hrean

Ingrediente

  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie mare
  • 3 catei de usturoi
  • 400g orez
  • 1
  • 3l supa de legume
  • 425g sfecla rosie
  • fiarta si taiata in cuburi
  • 4 linguri marar tocat
  • 1-2 linguri hrean ras
  • 50g nuci sau migdale
  • sare si piper

Mod de preparare

Incingeti uleiul intr-o cratita mare. Puneti ceapa si usturoiul zdrobit la calita, adaugati orezul si lasati pe foc 1 minut, amestecand continuu.

Incorporati doua polonice de supa de legume, amestecand mereu, pana e absorbita aproape complet. Continuati astfel pana terminati toata supa si orezul este cremos, aprox 20 de minute.

Adaugati sfecla rosie, mararul si hreanul si nucile. Asezonati dupa gust cu sare si pipersi mai lasati1 minut pe foc.


Serviti risotto cu sfecla rosie cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci