Mancaruri de post

Reteta Taitei de orez cu fasole verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se poate ca la prima vedere sa vi se para o combinatie ciudata, dar va asigur ca este una delicioasa, si de post. Taiteii de orez sunt deliciosi, iar in combinatia din aceasta reteta culinara sunt devin cel putin interesanti.

ingrediente

   100g taitei subtiri din orez
   125g fasole verde pastai
   coaja de la o lamaie
   sucul de la 2 lime
   1 ardei rosu
   2
   5cm ghimbir
   2 lingurite zahar pudra
   putin coriandru verde
   tocat
   50g bucati ananas tocate

mod de preparare

Puneti taiteii intr-un castron, acoperiti cu apa clocotita si lasati-i cateva minute pana se inmoaie. Intre timp lasati pastaile de fasole sa fiarba cam 3 minute.




Amestecati coaja de lamaie si sucul de lime, ardeiul rosu tocat (puteti adauga si putin chilli), ghimbirul, zaharul pudra si coriandrul intr-un castron mic.




Scurgeti taiteii si puneti-i intr-un castron mare. Adaugati fasolea, ananasul si sosul si amestecati usor inainte de servire.




Puteti servi aceasta reteta de post si ca fel principal, adaugati-i tofu ca sa devina mai consistenta.


Taiteii de orez cu fasole verde sunt o mancare de post delicioasa si rapida ce poate fi servita atat calda cat si rece.

Incearca si Ardei umpluti cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de orez cu fasole verde" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.