Tocanita de cartofi cu salata de sfecla coapta este o mancare de post consistenta si delicioasa. Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie in cuburi.
Tocanita de cartofi cu salata de sfecla coapta este o mancare de post consistenta si delicioasa.
TOCANITA:
1. Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie in cuburi, apoi tocam ceapa marunt.
2. Intr-o tigaie bine incinsa turnam uleiul de masline si-l lasam sa se incinga si el apoi adugam ceapa si o lasam sa se rumeneasca putin.(cca 5 minute)
3. Adaugam sarea, piperul si apoi cubuletele de cartofi. Apoi transferam totul intr-o oala peste care adaugam si 2 cani de apa si acoperim totul cu un capac. Lasam pe foc 30 minute, apoi adaugam patunjelul tocat si masa poate fi servita.
SALATA:
Se iau sfeclele si se spala foarte bine, apoi se sterg cu servetele de hartie. Se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor app 2 ore. Apoi se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare. Se adauga uleiu, sarea si zeama de lamaie dupa gust si se serveste alaturi de tocanita de cartofi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii