Salate cu peste

Primavara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
soare lucica 1090 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb cartofii si ouale. Cartofii curatati si albusurile se dau prin razatoarea mare. Galbenusurile - prin razatoarea mica sau prin sita. Pestele s

ingrediente

   o conserva de peste in ulei
   4 buc. cartofi mijlocii
   3 oua
   o ceapa
   maioneza
   100 gr. cascaval

mod de preparare

Se fierb cartofii si ouale. Cartofii curatati si albusurile se dau prin razatoarea mare. Galbenusurile - prin razatoarea mica sau prin sita. Pestele se scurge de ulei, se marunteste si se aranjeaza pe fundul platoului, deasupra se pune ceapa taiata rondele fine si se acopera cu un strat subtire de maioneza. Apoi se pun cartofii si iar maioneza, deasupra cascavalul ras, albusurile, se acopera cu maioneza. Peste acest ultim strat se aranjeaza frumos praful de galbenusuri ca sa nu se vada maioneza. Se orneaza cu frunze de patrunjel.
Se lasa la rece si se serveste peste citeva ore sau a doua zi
Incearca si Salata cu scrumbii
Daca ti-a placut reteta noastra "Primavara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite