Mai intai se face o marinata din sucul de la lamaie, sare, piper, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri otet balsamic, marar, busuioc si usturoi pisat
Mai intai se face o marinata din sucul de la lamaie, sare, piper, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri otet balsamic, marar, busuioc si usturoi pisat. Se amesteca toate, se pun fasii de hering marinat si se lasa asa 30 de minute.
Se taie cartoful, castravetele si gogosarul marunt. Prazul se taie felii. Se scobesc jumatatile de lamaie cu o lingura. Branza se amesteca cu smantana.
Se amesteca toate ingredientele impreuna, se umplu jumatatile de lamaie cu salata.
Se orneaza cu patrunjel proaspat.
Alte retete recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii