Se fierb cartofii si morcovul. Sfecla rosie se fierbe sau se coace la cuptor(e de preferat, ca pastreaza gustul). Ceapa se opareste in apa cu otet si
Se fierb cartofii si morcovul. Sfecla rosie se fierbe sau se coace la cuptor(e de preferat, ca pastreaza gustul).
Ceapa se opareste in apa cu otet si sare.
Sfecla coapta se amesteca cu putin hrean si otet dupa gust.
Toate ingredientele se taie marunt. Se asaza pe rand: un strat cartofi, morcov, sfecla, ceapa, peste, maioneza. Apoi se repeta.
E preferabil de asezat in vas Jena transparent.
Va aparea ca o imbinare de culori foarte apetisanta.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii