Salata cu macrou afumat

Se fierb cartofii si morcovul. Sfecla rosie se fierbe sau se coace la cuptor(e de preferat, ca pastreaza gustul). Ceapa se opareste in apa cu otet si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • macrou afumat
  • cartofi
  • sfecla rosie
  • morcov
  • ceapa
  • maioneza

Mod de preparare

Se fierb cartofii si morcovul. Sfecla rosie se fierbe sau se coace la cuptor(e de preferat, ca pastreaza gustul).

Ceapa se opareste in apa cu otet si sare.

Sfecla coapta se amesteca cu putin hrean si otet dupa gust.

Toate ingredientele se taie marunt. Se asaza pe rand: un strat cartofi, morcov, sfecla, ceapa, peste, maioneza. Apoi se repeta.

E preferabil de asezat in vas Jena transparent.

Va aparea ca o imbinare de culori foarte apetisanta.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci