Andivele se desfac in frunze si se spala bine. Se subtiaza maioneza cu otet si apa minerala. Se inglobeaza in maioneza bucatile de rasol de peste, am
Andivele se desfac in frunze si se spala bine. Se subtiaza maioneza cu otet si apa minerala. Se inglobeaza in maioneza bucatile de rasol de peste, amestecul se sareaza si se adauga piperul. Se toarna compozitia peste frunzele de andive, dar nu se amesteca.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor Curcan umplut Piftie de curcan
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste prima oara cand fac prajitura aceasta si este grozava langa o ceasca de cafea ! Ps: Mai am de invatat la capitolul...
Foi de miere de albinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii