Andivele se desfac in frunze si se spala bine. Se subtiaza maioneza cu otet si apa minerala. Se inglobeaza in maioneza bucatile de rasol de peste, am
Andivele se desfac in frunze si se spala bine. Se subtiaza maioneza cu otet si apa minerala. Se inglobeaza in maioneza bucatile de rasol de peste, amestecul se sareaza si se adauga piperul. Se toarna compozitia peste frunzele de andive, dar nu se amesteca.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor Curcan umplut Piftie de curcan

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii