Salata de cartofi cu ansoa

Cartofii reci se taie in cubulete. Fileurile de peste se taie in cubulete, zeama din borcan se pastreaza. Ceapa si mararul se toaca marunt.Totul se am

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carofi fierti
  • 1 borcan peste marinat (ansoa
  • 300 g)
  • 1 ceapa
  • circa 150 g
  • 1 legatura marar
  • 1 tub maioneza slaba
  • 300 g
  • 3 dl smintina de frisca
  • 1/2 lingurita piper
  • 2-3 virfuri de cutit piper
  • 6 oua fierte tari

Mod de preparare

Cartofii reci se taie in cubulete. Fileurile de peste se taie in cubulete, zeama din borcan se pastreaza. Ceapa si mararul se toaca marunt.Totul se amesteca intr-un castron. Se adauga maioneza.

Se bate frisca. Se amesteca cu cartofii. Se condimenteaza cu sare, piper si circa 2 linguri de zeama din borcanul cu peste. Se taie bucatele 5 oua, se amesteca cu cartofii.

Se orneaza cu cel de-al 6-lea ou taiat felii.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci