Cartofii se taie felii. Ceapa se curata de coaja, se taie marunt si se pune in supa de pui la oparit pentru 3 minute. Otetul si kapern se amesteca cu
ingrediente
600gr cartofi fierti
sare
2 cepe
150ml supa de pui
2 linguri otet
50gr kapern
piper
putin zahar
o legatuta busuioc
1 legatura loboda mica
1 lingura ulei
250gr somon
mod de preparare
Cartofii se taie felii. Ceapa se curata de coaja, se taie marunt si se pune in supa de pui la oparit pentru 3 minute. Otetul si kapern se amesteca cu supa de pui, se adauga sare, piper si zahar.
Cartofii se pun in supa de pui. Busuiocul si 2 sferturi din loboda se rup de pe tulpina , se spala, se taie marunt si cu 2 linguri de supa se fac piure. se amesteca cu ulei si se pun peste cartofii scosi din supa si pusi in farfurie. Se adauga restul de loboda, si somonul taiat subtire si se poate servi. Reteta Salata de cartofi cu somon a fost propusa de Bianca-21
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe